Maakt dat het raakt is de overall belofte van SowiesoHelder. Communicatie met impact! Daar werken we elke dag aan, met een team van 22 communicatieprofessionals. Elk op zijn/haar eigen vakgebied. Hoe? Dat vertellen we in deze nieuwe serie. Deze keer:

 

ELISE
Maakt dat het raakt

Wie: Elise Dam

Wat: Projectmanager

 

WAT IS JE ROL?

Als projectmanager ben ik de verbindende schakel tussen onze opdrachtgevers, mijn collega’s en leveranciers. Dagelijks werk ik samen met opdrachtgevers aan online en offline communicatieprojecten en ben ik betrokken bij alle fases van een project - van concept tot campagne. En zorg ervoor dat alles wordt opgeleverd binnen planning en budget.

 

HOE MAAK JIJ DAT HET RAAKT?

“Ik geloof in de kracht van samenwerken. Waar mensen met elkaar samenwerken en allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, daar ontstaat energie. De juiste energie om impactvolle resultaten te boeken. En dat is goud waard. Voor zowel de opdrachtgever als voor ons. Daar zet ik mij graag voor in. Met veel liefde investeer ik daarom oprechte aandacht en tijd in de mensen om mij heen. En ja, dat krijg ik dubbel en dwars terug. In welke vorm dan ook.

Veel opdrachtgevers vinden het fijn om één of meerdere opdrachten bij één partij neer te leggen. Een partij met specialisten per vakgebied. Bij ons ben je daarvoor aan het goede adres. Wij bundelen krachten door per opdracht de juiste experts bij elkaar te brengen. Daar draait het natuurlijk allemaal om. Ik zie het altijd als een gezamenlijke reis naar een mooie bestemming, waar iedereen trots op kan zijn. Aan mij de taak om als verbindende schakel tussen opdrachtgevers, collega’s en leveranciers elke reis zo mooi mogelijk te maken. Erg leuk om telkens weer te ervaren wat het resultaat is als professionele krachten worden gebundeld. Samen bereik je zo veel meer!

 

WAAR WERK JE OP DIT MOMENT AAN?

Als projectmanager werken wij altijd aan verschillende projecten. Cliché maar waar, geen dag is hetzelfde. Door die dynamiek vind ik mijn werk ook zo leuk.

Elk project is anders. Zo hebben we net twee merkversneller sessies achter de rug waarbij we samen met de opdrachtgever in één of meerdere cocreatie sessies een paar mooie en bruikbare campagnes ontwikkelen en uitwerken. Ook zijn de voorbereidingen van diverse online events in volle gang. We regelen alles van A tot Z.

En er is meer op online gebied: voor de klanten van een groene energieleverancier werken we momenteel een digitale scrollytell uit. Daarnaast ben ik met een team voor een andere opdrachtgever een website aan het maken om één van hun nieuwe proposities in de markt te zetten.

Last but not least werk ik naast de dagelijkse projecten voor onze opdrachtgevers met ons inbound-team aan onze eigen communicatie. We zetten onze proposities in de markt en tillen onze eigen communicatie naar een hoger plan.

 

Volgende keer:
ANNEMARIE
MAAKT DAT HET RAAKT
Haar verhaal over het managen van projecten

Picture of Elise

Vragen over
dit artikel?

Contact Elise

Lees ook onze andere verhalen

  • 31 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Saskia Amsen

Lees verder
  • 03 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Frédérique Meijers

Lees verder
  • 14 July
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Serge

Lees verder