Maakt dat het raakt is onze algemene belofte. Communicatie met impact! Daar werken we elke dag aan, met een team van 21 communicatieprofessionals. Elk op hun eigen vakgebied. Hoe? Dat vertellen we u in onze portretreeks. Met deze keer:

 

FRAN
Maakt dat het raakt

Wie: Fran Zhou

Wat: Back-end Developer

 

WAT IS JE ROL?

"Samen met mijn verloofde ben ik drie jaar geleden naar Nederland verhuisd.  Ik heb een master in software engineering en heb me gericht op web development. Ik creëer server-side web applicatie logica, de zogenaamde back-end software. In eenvoudige woorden, mijn rol is het creëren van de technische functies of componenten van een website of applicatie. Dat kan een financiële rekenmodule zijn, een add-on om klanten beter de weg te wijzen of een gateway om gegevens aan andere webservices te koppelen.
Ik werk samen met onze front-end ontwikkelaars en designers door hun werk te integreren in onze projecten. Zowel intern als ons internationaal georiënteerde team als bij klanten en leveranciers over de hele wereld geniet ik van het werk."

 

HOE MAAK JIJ DAT HET RAAKT?

"Bij het maken van technische ontwerpen heb ik altijd een duidelijk doel voor ogen: Ik wil dingen slimmer maken. Niet alleen de technologie verandert, maar optimalisatie is een continu proces. Het is onze wetenschappelijke aanpak die ik leuk vind. Data analytics geeft ons inzichten, bijvoorbeeld of we moeten optimaliseren voor conversie of dat er behoefte is om de usability te verbeteren. Door naadloos samen te werken met dataspecialisten, ontwikkelaars en designers help ik zowel ons team als onze klanten vooruit en ben ik er trots op deel uit te maken van onze filosofie 'we build your reach'."

 

WAAR WERK JE OP DIT MOMENT AAN?

"Momenteel werk ik aan een datafilter van een landingspagina die bezoekers helpt het dichtstbijzijnde zwembad in hun buurt te vinden. Ik ben ook bezig met het integreren van een design en registratie flow van een evenement in een landingspagina. Daarnaast ga ik me richten op een aantal onderhoudstaken en het updaten van een aantal van onze websites. Daarnaast blijf ik kijken naar coole technologieën en leer ik graag nieuwe talen. Niet alleen programmeertalen maar ik ben ook Nederlands aan het leren. Fijne dag!"

Picture of Fran

Vragen over
dit artikel?

Contact Fran

Lees ook onze andere verhalen

  • 06 September
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Roeland van Doorn

Lees verder
  • 22 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Erwin Schmidt

Lees verder
  • 13 October
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Kilian Koekenbier

Lees verder