Maakt dat het raakt is de overall belofte van SowiesoHelder. Communicatie met impact! Daar werken we elke dag aan, met een team van 23 communicatieprofessionals. Elk op zijn/haar eigen vakgebied. Hoe? Dat vertellen we in deze nieuwe serie. Deze keer:

 

FRÉDÉRIQUE
Maakt dat het raakt

Wie: Frédérique Meijers

Wat: Producer

 

WAT IS JE ROL?

Als producer ben je de regelaar, connector en een spin in het web en zo voel ik mij ook. Vroeger werd ik al omschreven als een regelaar. Ik kan goed samenwerken, ben sociaal en verbind graag mensen. Ik houd ervan het overzicht te bewaren en hecht veel waarde aan duidelijke communicatie en een strakke planning, maar als dingen last minute wijzigen beweeg ik flexibel mee, want dat is film en video. Creatief nadenken over concepten geeft mij veel energie. Zodra er een script ligt vind ik het heerlijk om deze helemaal uit te pluizen en op zoek te gaan naar de juiste personen, locaties en props.  

 

HOE MAAK JIJ DAT HET RAAKT?

Samenwerken vind ik belangrijk, want met al deze mensen maak je een prachtig eindproduct. Dit kan verschillende vormen hebben en we zorgen samen voor een memorabele ervaring en maken dat iets raakt. Ik voel mij thuis wanneer ik met diverse projecten tegelijk bezig ben, maar werk dan wel graag met lijstjes. Ik leef met lijstjes, het is mijn houvast. Op draaidagen ben ik alert en heb oren en ogen die tot overal rijken. 

 

WAAR WERK JE OP DIT MOMENT AAN?

Op dit moment werk ik aan producties voor Vattenfall, ING en Kwantum. Voor die laatste opdrachtgever hebben we straks een shoot (fotografie en video) van 10 draaidagen achter elkaar, dus dat is een hele puzzel. Maar zorgt ook voor veel voldoening als we straks content hebben voor alle kanalen die ingezet gaan worden, van print en social tot nieuwsbrief en winkelvloer.  

Het leukste is de diversiteit aan projecten en klanten, geen productie is hetzelfde en dat houdt je alert. We werken voor mooie klanten en merken, met allerlei wensen. Ik zorg er graag voor dat deze wensen worden vervuld. Net zolang tot dat we alles in kaart hebben om een magische video te maken samen met een ervaren crew. 

 

Volgende keer:
SASKIA
MAAKT DAT HET RAAKT
Haar verhaal over projectmanagement

Picture of Frédérique

Vragen over
dit artikel?

Contact Frédérique

Lees ook onze andere verhalen

  • 31 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Saskia Amsen

Lees verder
  • 14 July
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Serge

Lees verder
  • 07 May
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Valéria Fuziy

Lees verder