Maakt dat het raakt is de overall belofte van SowiesoHelder. Communicatie met impact! Daar werken we elke dag aan, met een team van 23 communicatieprofessionals. Elk op zijn/haar eigen vakgebied. Hoe? Dat vertellen we in deze nieuwe serie. Deze keer:

 

JUAN
Maakt dat het raakt

Wie:  Juan Carlos Espinosa Agudelo

Wat:  Front End Developer

 

Wat is je rol?

‘Er is altijd van alles te doen in ons digitale team, vooral als je zowel back-end als front-end werk doet. Als full-stack developer ben ik in principe iemand die elke digitale taak kan oppakken. Ik probeer dan ook het team te helpen waar ik dat kan. Denk aan het ontwikkelen en testen van applicaties, websites, servers, tools,.... We passen bij SowiesoDigital steeds nieuwe technologieën toe, dus ik ben steeds bezig met het oppakken van nieuwe frameworks, plugins, etc. Gelukkig hou ik juist van variatie, en iedere week heeft wel een interessante uitdaging voor mij klaarliggen.’

 

HOe maak jij dat het raakt?

Na een lange studie in software engineering met vooral theoretische opdrachten, had ik veel zin om de boeken opzij te leggen en werkend door te leren. Uiteindelijk ben ik bij SowiesoDigital gekomen, waar het voor mij duidelijker is geworden hoe de software die ik maak echt verandering kan brengen en opdrachtgevers kan helpen hun digitale doelen te bereiken. Dat is voor mij een extra motivatie geworden om nog beter te worden in mijn vak.

Daarnaast probeer ik open te staan voor nieuwe ervaringen. De sociale verbinding in het team is daar een belangrijk onderdeel van, want ik wil ook mijzelf als mens blijven ontwikkelen. Hier kan dat, doordat ik naast hard werken ook van de leuke onderlinge sfeer geniet. Ook al stuurden ze me met het Mud Masters-teamuitje ongetraind de hindernisbaan op ;-).

 

Waar werk jij op dit moment aan?

‘Bij ons verschilt de 'stack' (het geheel van een programma of een website) van klant tot klant. Dit betekent dat ik open moet staan om binnen een week grafische taken (CSS/SASS), functionele taken (JS/PHP), of algemene beheerstaken (WordPress) op te pakken. Servers updaten, google kaarten toevoegen, dev sites aanmaken. Elke week nieuwe taken die op me afkomen, soms langlopende trajecten, soms een spoedopdracht. En tussendoor blijf ik mijn collega’s in het team ondersteunen, door bijv. een applicatie/website te testen.’

 

Volgende keer:
HESDY
MAAKT DAT HET RAAKT

Picture of Juan

Vragen over
dit artikel?

Contact Juan

Lees ook onze andere verhalen

  • 04 december
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Hesdy Doest

Lees verder
  • 20 november
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Nicole van Kesteren

Lees verder
  • 20 november
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Loraine Hoogendoorn

Lees verder