Maakt dat het raakt is de overall belofte van SowiesoHelder. Communicatie met impact! Daar werken we elke dag aan, met een team van 23 communicatieprofessionals. Elk op zijn/haar eigen vakgebied. Hoe? Dat vertellen we in deze nieuwe serie. Deze keer:

 

SASKIA
Maakt dat het raakt

Wie: Saskia Amsen

Wat: Projectmanager

 

Wat is je rol?

Vanaf het moment van briefing tot aan de executie, ben ik de verbinder tussen alle verschillende disciplines binnen het bureau en de klant. Met mijn ruime ervaring in de retailcommunicatie neem ik de klantvraag als uitgangspunt. Ik kies het juiste middel als executie waarbij ik dagelijks effectief wissel tussen focus op overzicht en focus op detail. Hierbij kan het gaan om het ontwikkelen en begeleiden van een folder, website, video, social media of POS materiaal. Het is mijn verantwoordelijkheid om bij elke opdracht altijd in mogelijkheden en kansen te denken zodat we maximaal rendement halen en daarmee de doelstellingen van elke klant realiseren.

 

HOE MAAK JIJ DAT HET RAAKT?

Weten wanneer ik creatie de ruimte moet geven en een leverancier achter de broek aan moet zitten. Of juist net andersom. Dat is elke dag en bij elke opdracht verschillend en voor iedere betrokkene weer persoonlijk. Als projectmanager moet je precies aanvoelen wat er nodig is, zodat elke klant het beste krijgt; precies wat ‘ie wil en vaak net dat extra beetje meer. Zeker voor mijn klanten in de retail branche is het werken met strakke deadlines geen uitzondering. Communicatie is daarbij key; ik weet de klanten aan me te binden door helder advies te geven en servicegericht te werken.

Volop ervaring en een beetje onzichtbare hulp, dat zal het zijn. Met eigen stijl én met plezier. Met hoofd én hart. Maar vooral met lef en liefde voor het vak.

 

WAAR WERK JE OP DIT MOMENT AAN?

Momenteel werk ik aan diverse projecten met veelzijdige klanten. Dagelijks begeleid ik projecten voor Henkel, een grote FMCG fabrikant. Samen met mijn collega’s ondersteun ik mijn contactpersonen dagelijks met creatie en design voor o.a. POS materiaal en social media. Wat erg leuk is, is dat je dit werk weer terug ziet bij een Kruidvat, Etos en op Instagram. De manier van werken, de snelheid, de dynamiek zorgen dat ik me thuis voel in deze retailwereld.

Daarnaast houd ik me bezig met de interne communicatie omtrent het herinrichten van HR processen voor een Nederlandse bank en heb ik net een briefing ontvangen voor een najaarsbrochure 2021 in drie talen voor een grote producent van tuinmachines en gereedschappen. Dat is het leuke aan werken bij dit communicatiebureau; heel divers en afwisselend en geen dag is hetzelfde!

 

Volgende keer:
LEX
MAAKT DAT HET RAAKT
Zijn verhaal over grafisch ontwerp

Picture of Saskia

Vragen over
dit artikel?

Contact Saskia

Lees ook onze andere verhalen

  • 13 October
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Kilian Koekenbier

Lees verder
  • 21 September
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Lex Hellinga

Lees verder
  • 12 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Frédérique Meijers

Lees verder