Maakt dat het raakt is de overall belofte van SowiesoHelder. Communicatie met impact! Daar werken we elke dag aan, met een team van 22 communicatieprofessionals. Elk op zijn/haar eigen vakgebied. Hoe? Dat vertellen we in deze nieuwe serie. Deze keer:

 

TIFFANY
Maakt dat het raakt

Wie: Tiffany Waleveld

Wat: Design

 

 

WAT IS JE ROL?

“Creatieve dingen met impact maken. Van het vormgeven van advertenties tot het ontwerpen van websites, voor veel verschillende merken. Doordat communicatiebureau SowiesoHelder en designstudio theFrontDoor zijn samengegaan, ben ik daarnaast met een aantal collega’s bezig deze overgang soepel te laten verlopen voor onze klanten, wat tot nu toe heel goed gaat. En langzaamaan rol ik ook in de veelzijdige opdrachten van de mooie klanten van SowiesoHelder: nieuwe klanten, nieuwe inzichten, nieuwe uitdagingen!”

 

HOE MAAK JIJ DAT HET RAAKT?

“Wanneer ik de briefing binnen krijg, probeer ik altijd zoveel mogelijk mee te denken met de klant. Het eerste voorstel is wat de klant ons vraagt, daarnaast probeer ik vaak een aantal extra voorstellen te maken om te laten zien hoe het óók kan. Meestal wordt het gewaardeerd als je meedenkt en laat zien welke oplossingen er nog meer zijn. Kiest de klant voor één van de extra voorstellen of heeft het design dat volledig voldoet aan de briefing succes? Dan is het raak!”

 

WAAR WERK JE OP DIT MOMENT AAN?

“Aan veel verschillende online en offlineprojecten: e-commerce materialen, nieuwsbrieven, een (simpele) video-edit, online banners, templates, een leaflet, displays, raamstickers. Deze gekke periode brengt extra uitdagingen met zich mee: sommige designs moeten aangepast worden door aangescherpte regels. Grote vloerdisplays worden nu bijvoorbeeld kleine displays om de ruimte in de winkels te bewaren en we maken achtergronden met branding die gebruikt kunnen worden in video calls. Op dit moment werk ik dus vooral aan veel kleinere projecten, maar ik hoop ook mee te gaan werken aan (grotere) conceptuele opdrachten. Daar kan ik mijn creatieve ei nog meer in kwijt en krijg ik extra energie van. Stilzitten is geen optie!”

 

 

Volgende keer:
WILLIAM
MAAKT DAT HET RAAKT
Zijn verhaal over digital & inbound

Picture of Tiffany

Vragen over
dit artikel?

Contact Tiffany

Lees ook onze andere verhalen

  • 08 September
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Joost van Iperen

Lees verder
  • 11 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Leon Kooij

Lees verder
  • 28 July
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Denise Recofka

Lees verder