UITBREIDING MET CREATIEF DIRECTEUR

Het managementteam van SowiesoHelder breidt uit, en doelbewust met een creatief directeur. ‘We vertellen verhalen en activeren merken en bedrijven’, zegt Joost van Iperen, managing director bij SowiesoHelder. ‘Steeds belangrijker daarin wordt het overkoepelende concept dat aansluit op de strategische koers en de communicatiedoelstellingen. Met Irpa krijgen we een specialist in huis op het gebied van strategische conceptontwikkeling en creatie met wie we samen de volgende stappen voor het bureau kunnen zetten'.


Ambitie

Het gaat goed met SowiesoHelder en die kwalitatieve groei wil het bureau uiteraard graag voortzetten. Die volgende stappen voor 2020-2022 focussen zich vooral op uítbreiding van de kernactiviteiten: strategie, creatieve concepten en content. Van Iperen: ‘Met name op het gebied van Digital en Live (events, exhibitions) nemen de vragen aan ons bureau sterk toe en zien we groei en kansen om zowel onze huidige als ook nieuwe klanten te helpen bij hun doelstellingen. Naast Digital en Live is ook Retail voor het komend jaar tot speerpunt benoemd'.

Joost+irpa

 

Retail-expertise

Met Irpa Allard haalt SowiesoHelder iemand binnen met veel retail-ervaring. Als business unit director van MPG, was ze zakelijk en creatief eindverantwoordelijk voor alle Ahold accounts (Etos, Gall & Gall, Albert Heijn/Allerhande, AH to go, bol.com). Vijf jaar geleden lanceerde ze met haar team voor Ahold USA Savory magazine de ‘Amerikaanse Allerhande’, inmiddels uitgegroeid tot een platform. Ook ontwikkelde ze begin 2019 het concept voor het nieuwe magazine van DA dat vier keer per jaar verschijnt. Als creatief directeur van SowiesoHelder zal zij ook op beide projecten werkzaam blijven. Voor Ahold USA/Savory als extern strateeg, voor DA als conceptbewaker.

Bescheidenheid

Allard is begin november gestart bij SowiesoHelder en samen met het team van 23 mensen gaat ze volle vaart communicatiejaar 2020 in. ’Hoog op mijn agenda: bekendheid die past bij wie we zijn en wat we kunnen. Bescheidenheid siert het team van SowiesoHelder. Dat is absoluut een mooie eigenschap. Maar als ik kijk naar de mooie merken waar het bureau mee samenwerkt en het sterke en effectieve werk dat we leveren, verdient SowiesoHelder meer bekendheid. Daar draag ik de komende jaren graag aan bij'.

Picture of Joost

Vragen over
dit artikel?

Contact Joost

Lees ook onze andere verhalen

  • 04 december
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Hesdy Doest

Lees verder
  • 01 december
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Juan Carlos Espinosa Agudelo

Lees verder
  • 20 november
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Nicole van Kesteren

Lees verder