Maakt dat het raakt is de overall belofte van SowiesoHelder. Communicatie met impact! Daar werken we elke dag aan, met een team van 22 communicatieprofessionals. Elk op zijn/haar eigen vakgebied. Hoe? Dat vertellen we in deze serie. Deze keer:

 

VALÉRIA
Maakt dat het raakt

Wie:  Valéria Fuziy

Wat:  Front-end developer

 

Wat is je rol?

‘Ik ben front-end developer met UI design achtergrond (user interface design). Dat doe ik voor zowel nieuwe als bestaande websites. Bij nieuwe websites implementeer ik een UI/UX (User Experience) design door middel van het programmeren van gebruiksvriendelijke codes. Zo zorg ik ervoor dat websites in verschillende browsers goed en snel werken. In de eerste plaats voor het gebruikersgemak, maar zeker ook voor een goede vindbaarheid.

Het onderhouden en verbeteren van bestaande websites is een continu proces. Deels door behoeften van opdrachtgevers en deels door steeds veranderende technieken. Websites worden ontwikkeld volgens vaste standaarden, zodat ze later goed te onderhouden zijn. Daarom ben ik goed thuis in de WordPress Codex, HubL Syntax voor HubSpot Development en de (on-)mogelijkheden van HTML e-mails. Met als belangrijkste doel om het (communicatie) werk van andere makkelijker te maken.

 

HOe maak jij dat het raakt?

‘Technologie verandert constant en zeker in mijn vak is het altijd nodig nieuwe technologieën te omarmen. Bij nieuwe vereisten komt meer (technische) expertise kijken. Daarom hou ik trends rondom programmeertalen goed in de gaten zodat ik mijzelf blijf verbeteren. Dat doe ik bijvoorbeeld door deel te nemen aan MeetUps en expert groepen. Op dit moment verdiep ik mij in ReactJS, een JS-framework, dat veel wordt gebruikt vanwege zijn veelzijdigheid.

 

Waar werk jij op dit moment aan?

‘De meeste websites bij ons zijn gemaakt in WordPress. Zo creëren we een betere gebruikservaring voor de website gebruiker en voor de opdrachtgever. Natuurlijk houden we alles zoveel mogelijk up-to-date zodat een website veilig is en blijft. Verder maak ik nu veel e-mailings op. Deze worden nu veelal gebruikt voor uitnodigingen voor virtuele events, die we als bureau voor opdrachtgevers verzorgen.

Daarnaast ontwikkelen we als team een efficiënt startersthema voor de optimale WordPress website. Het faciliteert een op maat gemaakt thema dat aansluit bij de behoefte van onze opdrachtgevers. Vanuit een gestructureerde en SEO vriendelijke basis zodat we nieuwe features en functionaliteiten makkelijk kunnen implementeren.’

 

Volgende keer:
Serge
MAAKT DAT HET RAAKT
Zijn verhaal over creatie

Picture of Valéria

Vragen over
dit artikel?

Contact Valéria

Lees ook onze andere verhalen

  • 31 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Saskia Amsen

Lees verder
  • 03 August
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie: Frédérique Meijers

Lees verder
  • 14 July
  • MAAKT DAT HET RAAKT
  • Wie:  Serge

Lees verder